Del på:

Tip en ven:

BLOG: axcess.dk/blog


Omfattende hackerangreb i Danmark

Af Kenneth S. Thorkelin - 16. maj 2017, Security
0

Danmark er sammen med mange andre lande blevet ramt af et omfattende hackerangreb i løbet af weekenden, hvilket har fået massiv omtale i medierne. Sikkerhed står højest på dagsordenen i Atea-Axcess, og vi vil i den kommende tid opretholde det nødvendige beredskab for at forhindre angreb og skader hos vores kunder. I Axcess’ driftssetup har vi ikke konstateret kunder, som har været berørte af weekendens angreb. 

Hackerangrebet har fået navnet WannaCry og er en Ransomware-virus, der modsat andre typer Ransomware også kan sprede sig selv via internettet og enterprise-netværket. Microsoft har udsendt sikkerhedsopdateringer, der afhjælper sårbarheden i Windows.  

Vi følger situationen og trusselsbilledet nøje i samarbejde med vores sikkerhedspartnere, og vi tager de nødvendige forholdsregler for at sikre alle systemer.  

Vil man sikre sig yderligere imod denne type trusler, kan man øge sikkerhedsniveauet ved at benytte DNS-beskyttelse, som i de fleste tilfælde vil kunne afværge et Ransomware-angreb.

Senest opdateret 16. maj 2017

Author profile image

Kenneth S. Thorkelin
Team Manager, Security

Kenneth har beskæftiget sig med sikkerhed igennem de sidste 20 år og har de sidste snart 5 år stået i spidsen for Axcess’s sikkerheds forretning.

I den periode er Axcess blevet den største Cisco Security Partner i Danmark og fik bland andet i 2014 en EMEAR pris som Architectural Excellence Security Partner of the Year.

Skriv kommentar

Udflyd formularen til højre

Kun fornavn og efternavn bliver vist i forbindelse med kommentaren.

Dog skal alle felter udfyldes