Vores samarbejdspartnere


Axcess A/S -  Danmarks førende datacenter-leverandør
Axcess A/S blev etableret som konsulentvirksomhed i år 2000. I dag leverer Axcess netværks- og kommunikationsløsninger i form af hardware, software, rådgivning og support til både offentlige og private kunder. Axcess har specialiseret sig inden for følgende områder: Network, Security, Datacenter, Collaboration, Projekt Management samt Services & Operations.

Axcess, har over 260 medarbejdere fordelt på kontorer i Ballerup og Aarhus, blev i september 2012 hædret som vinder i kategorien ”Netværksintegratorer” ved Computerworlds Top100-arrangement. Axcess har desuden fået topplaceringer af Great Place to Work som Danmarks bedste it-arbejdsplads. En førsteplads i 2010 og en andenplads i 2013. 

Axcess certificeringsniveau er i top med Cisco Guldpartner, NetApp Platinum og FlexPod Premium Partner – alle certificeringer vidner om høj kompetence og fokus på solide løsninger, som kommer vores kunder til gode. 


NetApp

NetApp er verdens næststørste storage-virksomhed med en omsætning på ca. 6,2 milliarder USD og +12.000 medarbejdere globalt. NetApp udvikler og leverer fleksible storage løsninger, der hjælper virksomheder i hele verden med, i en agil datacenter arkitektur, at opbevare, administrere, beskytte et af virksomhedens vigtigste aktiver: deres data. 

NetApp tilbyder en række innovative datacenter løsninger, som FlexPod og ExpressPod, der ser udviklet i et tæt strategisk samarbejde med Cisco og VMWare. NetApps løsninger sikrer fleksibilitet, når virksomhedens data vokser over tid, uden at gå på kompromis med data- og driftssikkerheden. 

NetApp er kendt i industrien som en innovativ virksomhed, der kontinuerligt stiler efter, at flytte grænserne for hvad der er teknologisk muligt.


Cisco

Cisco er verdens ledende leverandør inden for netværk, der forandrer måden mennesker forbinder, kommunikerer og samarbejder på. Ciscos netværksbaseret platform ændrer den måde vi arbejder og lever på. 

Grundlagt i 1984, var Cisco en pioner inden for udviklingen af Internet Protocol (IP)-baserede netværksteknologier. Denne tradition fortsætter med udviklingen af routing, switching og andre netværk-baserede teknologier såsom Collaboration, datacenter, sikkerhed, videoprodukter og trådløse løsninger til teleselskaber og tjenesteudbydere. Alle disse teknologier er muliggjort på grund af udviklingen af netværket. Som en innovatør i informationsteknologi industrien, sælger Cisco og vores certificerede partnere Cisco hardware, software og tjenester til virksomheder af alle størrelser, regeringer, teleselskaber, og tjenesteudbydere.