FlexPod Rådgivningstilbud

Gratis
Rådgivningstilbud


Book et møde med en specialist fra Axcess


Tilbuddet indeholder følgende


Vores gratis rådgivningstilbud består af en Discovery workshop, hvor vi screener jeres eksisterende datacenterinfrastruktur og herefter udarbejdelse af en rapport med oversigt over forslag til forskellige tiltag, der vil gøre det muligt for jer at opnå besparelser på jeres løbende driftsomkostninger og samtidig få tilskud til jeres næste it-investeringer. 

   • Discovery workshop 
    Vi kommer forbi og afholder en workshop i to timer, hvor vi spørger ind til det eksisterende miljø (server, storage, virtualisering, fysiske rammer etc.) samt til jeres fremtidsudsigter, fremtidsperspektiver og kendte behov. 

   • Rapport  
    På baggrund af workshoppen udarbejder vi en rapport til jer med anbefalinger til diverse tiltag og deres konsekvenser. Rapporten vil også indeholde strømbesparende betragtninger fra e|optimo samt en business case ved ny investering.  

Et samarbejde med stor synergi 
Samarbejdet mellem Axcess og e|optimo blev etableret i 2013 og har skabt stor synergi for begge parter. Axcess leverer den energieffektive løsning, kunden opnår energibesparelser og sikres tilskud til deres projekter og e|optimo dokumenterer de opnåede energi- og miljøbesparelser både før og efter.

Gratis rådgivningstilbud


Så book et møde med en af Axcess' datacenter specialister. 

Vi kontakter dig efterfølgende og finder et tidspunkt der passer dig.