Video Collaboration


Video Collaboration vinder indpas overalt og bidrager til hurtig etablering af en tillidsfuld dialog med dine kolleger, kunder og forretningspartnere. Mimik og kropssprog udgør en stor del af kommunikationen og dialogen mellem mennesker, og med video kan vi hjælpe din virksomhed med at bringe disse aspekter i spil, uanset hvor dine vigtigste samarbejdspartnere befinder sig.

Vi mener, at Collaboration-løsninger generelt og video i særdeleshed er afgørende for opbygning af tætte samarbejdsrelationer mellem virksomhedens medarbejdere, kunder og partnere. Video Collaboration er dermed én af de teknologier, der bidrager til at styrke virksomheden og dens vækstmuligheder i en ”business” virkelighed.

Cisco Gold Partner

Vi er Cisco Gold Partner

I samarbejde med Cisco tilbyder vi Video Collaboration-løsninger, hvor brugervenligheden, kvalitetsoplevelsen og lækkert design er i fokus.

Arkitekturen centrerer sig om Cisco Communications Manager og Expressway samt en gennemtænkt strategi for at sikre videokvaliteten end-to-end.

Løsningerne spænder over alle typer videomøder; fra bestyrelseslokalet til medarbejderens personlige video på smartphones - internt i virksomheden eller med kunder og samarbejdspartnere. Alt efter din virksomheds behov kan vi opbygge løsningerne fleksibelt i et mix af On-premise og Cloud-løsninger.
Susanne Ingemann

Kontakt os og hør nærmere


Susanne Ingemann

Concept Manager - Collaboration

+45 82 22 02 75 Ring for mail Susanne Ingemann på LinkedIn