Backup, restoring & archiving


Vi kan tilbyde dig kompetent risikorådgivning i forbindelse med valg af backup-løsning. Vi kan designe en konkret løsning, der enten er placeret lokalt, benytter en cloud-teknologi hos en af vores partnere eller er placeret hos en helt tredje part.

Med en ny datacenter-løsning følger ofte behovet for opbevaring af data på andre lokationer end den primære. Behovet for Backup, Restoring og Archiving er altid til stede. Vi kan rådgive dig i, hvilken løsning du bør vælge alt afhængig af den risiko, din virksomhed er villig til at løbe i forhold til forretningen.

Vi er NetApp Premier Partner


NetApps Clustered Data On Tap arbejder med Backup og Restoring som en naturlig forlængelse af selve storage-opgaven. NetApp benytter blandt andet Snapshot-teknologi, som adresserer udfordringer omkring for små back-up restore vinduer og både RTO (Recovery time objective) og RPO (Recovery point objective).


NetApp 2016
Commvault Partner

Vi er CommVault-partner


CommVault er forrest i kampen, når det handler om Backup og Restoring til både fysiske og virtuelle miljøer. De leverer én samlet stabil, sikker og avanceret løsning, som flere af vores kunder vælger til kritiske opgaver i deres forretning.


Vi er Veeam-partner


Veeam leverer en simpel og ekstremt effektiv løsning til Backup og Restoring af dit virtuelle miljø. Veeam har mange elegante features, som gør dit VMware-miljø endnu mere anvendeligt og sikkert ud fra et Backup Recovery-perspektiv.

Veeam Partner
Thomas Hejgaard

Kontakt os og hør nærmere


Thomas Hejgaard

Team Manager Concept, Sales, Network & Datacenter

+45 82 22 02 55 Ring for mail Thomas Hejgaard på LinkedIn