Energirådgivning


Vi har energirådgivning på agendaen allerede i planlægningsfasen. På den måde er din virksomhed sikret et datacenter, der er så energieffektivt som muligt uden at gå på kompromis med performance og stabilitet.

Vi designer datacentre og serverrum, der bruger mindre strøm, udvikler mindre varme og fylder mindre fysisk. Det betyder færre ressourcer til køleanlæg og nødstrøm og et opgør med den klassiske opfattelse af, at datacentre ofte vejer tungt i energibudgettet. Rent teknologisk er der også særdeles store fordele ved at tænke energieffektivt i valget af servere, storage og netværk.

Hvor energieffektivt er dit datacenter?


Discovery workshop
Vi kommer forbi og afholder en workshop i to timer, hvor vi spørger ind til det eksisterende datacentermiljø, jeres fremtidsudsigter, fremtidsperspektiver og kendte behov.

Rapport
Vi udarbejder derefter en rapport til jer med anbefalinger til tiltag og deres konsekvenser. Rapporten indeholder også strømbesparende betragtninger fra e|optimo og en business case ved ny investering.


Energirådgivning
E-optimo Partner

Energisparetilskud i dit næste it-projekt

I tæt samarbejde med e|optimo gennemførte vi i 2013 it-projekter for vores kunder med en samlet energibesparelse på over 6 mio. kWh.

Vi leverer den energieffektive løsning, kunden opnår energibesparelser og sikres tilskud til fremtidige projekter, og e|optimo dokumenterer de opnåede energi- og miljøbesparelser både før og efter.


Informationsfolder

Energirådgivning og energisparetilskud

Har du lyst til at vide mere om din virksomheds muligheder for at søge energisparetilskud og samtidig læse om samarbejdet mellem Axcess og e|optimo, så download vores informationsfolder ved at indtaste dine oplysninger til højre. 
Thomas Hejgaard

Kontakt os og hør nærmere


Thomas Hejgaard

Team Manager Concept, Sales, Network & Datacenter

+45 82 22 02 55 Ring for mail Thomas Hejgaard på LinkedIn