Network


Lad os være din erfarne sparringspartner, og træk på vores viden, når du begiver dig ind i skoven af ikke altid enkelte og logiske valg, du skal tage i forbindelse med design af datacenter og netværk. Vi kender til mulighederne og faldgruberne og kan derfor sikre dig et velgennemtænkt fundament.

Netværk er vores spidskompetence – også i datacenteret. Vores mangeårige netværkserfaring bruger vi i dag, når vi designer datacentre, og det resulterer altid i solide holdbare løsninger, der performer optimalt i selve datacenteret og via netværket ud til forretningen.

Vi er Cisco Gold Partner


Vi leverer datacenterinfrastruktur baseret på Cisco Nexus. Udover at forbinde datacenteret til resten af netværket er Cisco Nexus den fremtidige måde at kommunikere imellem servere, storage og applikationer på i datacenteret.
Cisco Gold Partner
HPE logo

Vi er Hewlett Packard Enterprise Guld Partner


Hewlett Packard Enterprise har i de seneste år vundet stort indpas i datacenterløsninger som følge af deres fleksible arkitektur og de fuldtudstyrede featuresets, som følger med købet af en datacenterløsning fra HP Enterprise. Features såsom IRF/Virtualisering på tværs af datacentre og skalerbarheden i både hastighed (1G, 10G, 40G og 100G) og ”High density” gør løsningerne relevante i store som små datacentre.
Thomas Hejgaard

Kontakt os og hør nærmere


Thomas Hejgaard

Team Manager Concept, Sales, Network & Datacenter

+45 82 22 02 55 Ring for mail Thomas Hejgaard på LinkedIn