Network Management


Netværksovervågning er vigtigt for bl.a. at kunne afsløre, om netværket er på vej mod overbelastning.

Network Management-værktøjer gør det muligt for dig at overvåge din virksomheds netværk, bevare overblikket over netværksbelastningen, gemme dine konfigurationer og i god tid få besked om, at du skal opgradere dit netværk.

Vi er Cisco Gold Partner


I samarbejde med Cisco tilbyder vi en række forskellige Network Management-værktøjer. De vigtigste er Cisco Prime LAN Management Solution til konfiguration og overvågning af routere og switche og Cisco Prime Network Control System til konfiguration og overvågning af trådløse netværk.
Cisco Gold Partner
HPE & Aruba

Vi er Hewlett Packard Enterprise Gold Partner


I samarbejde med HPE og Aruba tilbyder vi løsninger inden for Network Management, der leverer det nødvendige overblik over infrastrukturen i dit netværk.

Løsningerne er multivendor-platforme, som leverer både management og visibilitet fra kanten af netværket ind til kernen i datacenteret. 

Der kan skaleres fra basal visibilitet til overvågning, konfigurering, gæsteløsninger og helt op til avancerede policy-baserede sikkerhedspolitikker.


Vi er SolarWinds Partner


I samarbejde med SolarWinds tilbyder vi et overvågnings- og analysesystem, der bygger på standarder som ICMP Ping, SNMP samt WMI og Windows PerfMon.

Det er hurtigt og nemt at implementere og tage systemet i brug, og back-end databasen er en Microsoft SQL server 2005/2008, der er helt åben for andre systemer, som ønsker at integrere med SolarWinds.
Solarwinds Partner