Wireless LAN


Vi kan garantere din virksomhed et trådløst netværk, der skalerer fra starten, og som altid lever op til de højeste sikkerhedskrav.

Vores erfaring med projektering og installering af trådløse netværk strækker sig helt tilbage til begyndelsen i 2003, hvor det trådløse netværk begyndte at vinde indpas hos danske virksomheder. Sikkerheden i trådløse netværk har været vores mærkesag lige fra starten. Vi var blandt de første i landet til at implementere sikkerhed i det trådløse netværk baseret på bruger- og maskinvalidering med 802.1x og certifikater i stedet for faste, statiske nøgler.

Vi er Cisco Gold Partner


Cisco er verdens største leverandør af trådløse netværk. I samarbejde med dem leverer vi Cisco Unified Wireless-løsninger, der består af intelligente, centralt placerede controllere og adgangspunkter. Ciscos Unified Wireless-løsninger reducerer kompleksiteten og tidsforbruget på konfiguration og ændringer betragteligt.
Cisco Gold Partner
Aruba

Vi er Aruba Gold Partner


Med Hewlett Packard Enterprise opkøb af Aruba kan der nu leveres en omfattende Wireless platform, som går fra basal dækning af lokaliteter til nu at omfatte muligheder såsom Applikations QoS, skræddersyede gæsteløsninger, lokationstjenester med indbyggede Beacons samt egen udvikling af apps. Det bringer Wireless fra at være et bæremedie til i høj grad at blive en værdiskabende forretningsbidrager.


Thomas Hejgaard

Kontakt os og hør nærmere


Thomas Hejgaard

Team Manager Concept, Sales, Network & Datacenter

+45 82 22 02 55 Ring for mail Thomas Hejgaard på LinkedIn