Axcess og Atea modtager 4 ud af 11 danske priser ved Cisco Partner Summit 2016


01-03-2016

Vi kan nu kalde os dansk Cisco Partner of the Year inden for Security, Public Sector, Service Provider og Service Provider Arkitektur.    

I disse dage er Ciscos partnere samlet i San Diego til det årlige Cisco Partner Summit, hvor Axcess og Atea efter den danske prisuddeling kan kalde sig årets partner i fire kategorier. Vi modtager igen i år prisen som årets Security partner på grund af vores målrettede indsats med at udvikle forretningen på tværs af hele Cisco security porteføljen. Derudover har vores fokus på den offentlige sektor med solid vækst betydet, at vi modtager prisen som årets partner inden for Public Sector.   

På SP arkitekturen har vi også skilt os særligt ud, hvor vi har arbejdet tæt sammen med Ciscos SP team i et konkurrencetungt marked med behov for at tænke nyt og anderledes. Det har resulteret i, at vi modtager årets partnerpris inden for Service Provider Arkitektur. Det stærke og tætte samarbejde mellem Axcess/Atea og Ciscos SP team har også betydet en flot vækst i vores Service Provider afdeling, hvilket er medvirkende til, at vi også i år modtager partnerprisen i denne kategori.   

Vi er stolte og takker Cisco for det gode samarbejde!