Axcess-Atea vinder fem priser ved årets Cisco Partner Summit


01-11-2017

Ved Ciscos årlige Partner Summit, som i år netop er blevet afholdt i Dallas, blev Axcess-Atea hædret med hele fem priser inden for både Collaboration, Security, Datacenter og Public-området.  

Priserne understreger vores succes i samarbejdet med en af vores største og vigtigste strategiske partnere og vil danne grundlag for et fortsat tæt og kvalificeret samarbejde til glæde for Cisco, Axcess-Atea og ikke mindst vores fælles kunder.

Flest priser blandt de danske partnere
Med i alt fire priser inden for den danske kategori blev Axcess-Atea den danske partner, der kunne bryste sig af flest priser. Helt konkret kan vi nu kalde os Collaboration Partner of the Year, Security Partner of the Year, Datacenter Partner of the Year og Public Partner of the Year. Derudover vandt Axcess-Atea også titlen som Datacenter Partner of the Year i EMEAR North.

Nomineringsprocessen
Cisco gennemgår en nomineringsproces, hvor partnerne vurderes ud fra en række kriterier, der skal være opfyldt for at kunne vinde en pris. Først og fremmest er det et væsentligt kriterie af partneren har opnået certificeringer og specialiseringer inden for forskellige arkitekturer, da det udgør selve grundstammen i Ciscos partnerprogram. Dernæst spiller samarbejdet med partneren og partnerens fokus på de enkelte markedssegmenter en rolle.

Det er afgørende at partneren har både dedikerede salgs- og tekniske ressourcer, som arbejder på både enterprise, public, service provider og commercial segmentet.Innovation i de løsninger, som partneren går til markedet med samt evnen til at bruge Cisco capital har også en betydning for nomineringsprocessen.